Sve što znamo o nadolazećem JUMANJI 3 nastavku

5,450LIKELajkaj
6,130FOLLOWFOLLOW
35FOLLOWFOLLOW
112SUBSCRIBESUBSCRIBE

Igra još nije gotova! Treći originalni nastavak na filmove iz 1995. i 2017. dolazi krajem 2019. godine, a naziv filma je Jumanji: The Next Level. Pogledajte što smo otkrili o nadolazećem nastavku, a ukoliko vas zanima možete pogledati detaljnu recenziju Jumanji: Welcome to the Jungle na sljedećem linku.

PRVI TRAILER – Jumanji: THE NEXT LEVEL

Na linku poviše možete pogledati prvi službeni trailer za Jumanji: The Next Level.

KADA ĆE Jumanji: The Next Level DOĆI U NAŠA KINA?

SVE ŠTO ZNAMO Jumanji 3

Film je zakazan za 13. prosinca 2019., što je točno tjedan dana prije izlaska Star Wars: Episode IX. Nešto slično se dogodilo i 2017. kada je izašao Jumanji: Welcome to the Jungle i Star Wars: The Last Jedi. S obzirom da su oba filma izašla u razlici od par dana zgrabili su oko 1 milijardu dolara. Pa sumnjam da će ovaj put biti išta drugačije.

Još u lipnju 2018. godine Dwayne Johnson je na službenom instagram profilu najavio film i rekao da je službena premijera filma zakazana za 13. prosinca. Vjerujem da će film izaći tada, ali ako ne onda će to biti par dana razlike.

GLUMAČKA POSTAVA ZA Jumanji: The Next Level?

Koliko smo mogli vidjeti u traileru za sada nam se priključuju samo dva nova glumca, a svi ostali glumci ostaju. Jumanji franšizi priključio se Danny DeVito i Danny Glover koji će također preuzeti avatare u igrici.

SVE ŠTO ZNAMO Jumanji 3

Danny DeVito preuzima ulogu Eddija djeda od Spencera, dok je Danny Glover prijatelja Eddija. Njih dvojica isto tako uzimaju i avatare unutar igrice “Jumanji”, pa će tako Danny DeVito biti Dwayne Johnson dok će Danny Glover biti Kevin Hart.

HOĆE LI BITI JUMANJI 4?

Teško je reći da ćemo dobiti Jumanji 4, isto tako je teško bilo reći da će se na platna vratiti Jumanji 2. Sa sigurnošću smo mogli kazati da dolazi Jumanji 3 jer je Jumanji 2 ostavio takvu podlogu. Vjerujem da bi mogao biti četvrti nastavak, ali to ovisi o prolaznosti Jumanjija 3, a i onda ostaje pitanje hoće li Dwayne Johnson i Jake Kasdan sa Sonyjem sklopiti ugovor i krenuti u realizaciju 4. djela. U koliko box office bukne, a vjerujem da će biti tako, mogli bi za koju godinu gledati 4. dio. Ostaje nam samo čekati prvu polovicu 2020. godine kad bi se mogle očekivati prve neslužbene informacije.

NAJNOVIJI ČLANCI

The Angry Birds Movie 2 (titl.) – RECENZIJA

Izvorni Angry Birds film iz 2016. godine zamišljao je otok pun ptica koje ne znaju letjeti i kojega zelene svinje teroriziraju - osvajači koji...

Huawei časti korisnike s popustom do 50% za zamjenu oštećenog zaslona

Kako bi ispunio očekivanja svojih korisnika Huawei je predstavio Huawei Cares uslugu koja je dostupna u Hrvatskoj svim postojećim korisnicima određenih Huawei pametnih telefona....

Electronic Arts najavio novi Need for Speed Heat

Electronic Arts kompanija prije svega par dana službeno je najavila novi dio Need for Speed serijala, a zvati će se "Need for Speed Heat"....

Huawei vizija: ovi tehnološki trendovi će do 2025. iz temelja promijeniti svijet

Huawei je objavio novo izvješće o globalnoj viziji industrije Global Industry Vision (GIV) u kojoj su sažeta kompanijska predviđanja o razvoju tehnologije i ključnih...
Avatar
Gabriel Huđanhttps://www.tehix.org
CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here