The Eternals – budućnost MCU-a?

5,468LIKELajkaj
6,101FOLLOWFOLLOW
34FOLLOWFOLLOW
110SUBSCRIBESUBSCRIBE

Dok Avengers Endgame ne izađe u kina ovaj mjesec, mi zapravo ne znamo što nas čeka u MCU. Marvel je veoma tajnovit po pitanju budućih filmova. Jedino što sa sigurnošću znamo jest da Spider-Man Far From Home izlazi na ljeto. Black Panther 2, Doctor Strange 2 i Guardians of the Galaxy 3 su u razvoju, ali vrlo malo se zna o ostalim detaljima.

No, u travnju 2018. godine, predsjednik tvrtke Marvel Studios Kevin Feige priznao je da se radi na filmu koji je temeljen na stripu The Eternals Jacka Kirbyja. „The Eternals je jedna od mnogih stvari o kojima počinjemo aktivno i kreativno raspravljati kako bismo vidjeli vjerujemo li u njih dovoljno za veliko platno“ rekao je Feige. U rujnu 2018. godine, Marvel Studios je pozvao kinesku redateljicu Chloe Zhao da predvodi film. U nastavku vam donosimo sve ono što znamo o filmu, bolje rečeno, sve ono što mislimo da znamo o filmu The Eternals.

The Eternals Tehix 3

TKO SU ETERNALS?

Eternals su snažna rasa kozmičkih bića koja su postojala u našem Sunčevom sustavu milijunima godina. Dok većina njih izvana izgleda savršeno ljudski, njihova napredna biologija daje im nevjerojatnu snagu, dug život i moći koje ih postavljaju daleko iznad smrtnih ljudi. Eternals i njihovi genetski rođaci Deviants stvoreni su od strane kozmičkih bogova poznatih kao Celestials (Ego, otac Star-Lorda je pripadao njima) kroz eksperimente na ranim proto-ljudima. A gdje je većina Eternalaca odlučila slijediti put mira, Deviantsi su puni mržnje i ratoborni, sa svojim odvratnim vanjskim izgledom koji odražava njihovu iskrivljenu unutarnju prirodu. Dvije rase su u beskrajnom ratu od ranih dana, a čovječanstvo je ponekad platilo cijenu.

The Eternals Tehix 4Sva ta bića dijele osnovni raspon sposobnosti. Njihova tijela su nevjerojatno otporna na starost i bolest. Također se mogu regenerirati od većine rana. Potrebno je mnogo planiranja i truda da se ubije jedan Eternal. Imaju potencijal razviti mnoge nadljudske sposobnosti, uključujući super snagu, let, telepatiju i transmutaciju. Međutim, većina ima tendenciju usredotočiti se na usavršavanju specifične sposobnosti. Na primjer, Ikaris ima nevjerojatno usklađena osjetila, dok je Makkarijeva sposobnost velika brzina i Sersi može manipulirati objektima na atomskoj razini. Također imaju sposobnost spajanja svojih tijela i moći u obliku snažnoga psihičkoga konstrukta nazvanog Uni-Mind.

 

KOJA JE RADNJA FILMA?

The Wrap je u travnju 2018. izvijestio da su „višestruki scenaristi održali sastanke i zamolili su ih da osmisle priču koja se fokusira na žensku ulogu poznatu kao Sersi.“ Kada je Zhao najavljena kao redateljica u rujnu 2018. godine, pojavili su se daljnji detalji da je film „ljubavna priča između Ikarisa – čovjeka potaknutog kozmičkom energijom i Sersi – koja uživa u životu među ljudima.“ U stripu, Sersi je jedinstvena po tome koliko voli živjeti među ljudima unatoč svojoj golemoj moći. Naseli se u New Yorku, koristi iluziju kako bi zabavljala ljude i postaje planer zabava. Jesu li ti likovi cijelo vrijeme živjeli na Zemlji? Ili postoje samo u stvarnosti nakon Endgame?

The Eternals Tehix 2

KADA IZLAZI FILM?

Datum objavljivanja za The Eternals nije najavljen, ali imamo vrlo dobre pretpostavke o tome kada bi to moglo biti. Rečeno je da će produkcija početi u rujnu 2019. u Velikoj Britaniji i nastaviti se barem do siječnja 2020., čime bi film trebao biti spreman za jesen 2020. godine. Po svemu tome, The Eternals bi mogao biti film za koji je Disney spremio datum 6. studenoga 2020. godine.

TKO ĆE SVE GLUMITI U FILMU?

Marvel traži gay glumca za glavnu mušku ulogu u The Eternals, no još nikakve detalje od strane studija nismo dobili. Pretpostavljamo da traže glumca za lika Ikaris. The Hollywood Reporter je 27. ožujka 2019. izvijestio kako je Angelina Jolie u razgovorima sa studijom vjerojatno za glavnu žensku ulogu – Sersi.

NAJNOVIJI ČLANCI

Rast vrijednosti Huaweija: Skok na BrandZ ljestvici

Huawei je ojačao svoju poziciju na vodećem globalnom indeksu brendova te tako povećao vrijednost svog brenda. BrandZ-ova godišnja studija 100 najvrjednijih globalnih brendova, koju...

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here