fbpx

The Mandalorian druga sezona dolazi na jesen 2020.

5,334FansLike
6,413FollowersFollow
46FollowersFollow
37SubscribersSubscribe

Prateći uspjeh prve sezone, glavni producent serije The Mandalorian Jon Favreau, potvrdio je na svom Twitter profilu kako će druga sezone ove hit serije debitirati na jesen 2020. godine.

Vrijeme izlaska objavljeno je u zanosu finalne epizode prve sezone koja se emitirala jučer. Na Twitter objavi Jon Favreaua u kojoj je potvrdio drugu sezonu stoji slika čudovišta nalik svinji, slično onome koje smo vidjeli u The Return of the Jedi. Hoće li ova figura imati nekakvu ulogu u drugoj sezoni Mandaloriana? Srećom nećemo čekati dugo da saznamo.

Vijest da će ovaj Disney Plus hit imati nastavak poznata je široj publici već neko vrijeme, jer produkcija je debelo krenula te je glumac Pedro Pascal potvrdio da se vraća na set. Što je dobro za čuti je da će se avanture misterioznog Manda i Baby Yode nastaviti već godinu dana nakon debitiranja prve sezone.

Dobro je za znati da jesenski izlazak druge sezone znači da će serija tada biti legalno dostupna u više zemalja. Disney Plus streaming servis će od ožujka 2020. biti dostupan gledateljima u Ujedinjenom Kraljevstvu, Francuskoj i nekim ostalim europskim državama pa tako vjerovatno i Hrvatskoj.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here