The Upside – RECENZIJA

5,473LIKELajkaj
4,570FOLLOWFOLLOW
38FOLLOWFOLLOW
109SUBSCRIBESUBSCRIBE

The Upside je remake francuskog filma The Intouchables iz 2011. godine. Film je inspiriran istinitim događajima iz života Philippe Pozzo di Borgoa. The Upside je zapravo treći remake nakon Indijskog filma Oopiri i Argentinskog Inseparables, oboje 2016. godine.

the upside

Žanr: drama, komedija
Godina: 2019.
Redatelj: Neil Burger
Producenti: Tod Black, Jason Blumenthal, Steve Tisch
Glavne uloge: Kevin Hart, Bryan Cranston, Nicole Kidman, Golshifteh Farahani
Zemlja: SAD
Trajanje filma: 126 minute
Datum izlaska: 11. siječanj 2019.
U kinima od: 17. siječanj 2019.

Priča je poprilično dobra s malim preinakama od originala. Phillip je kvadriplegičar koji ne pokazuje nikakvu volju za životom. On zaposli Della kao svog njegovatelja, koji će mu polako s vremenom kompletno promijeniti mišljenje. Nešto što je počelo kao isključivo poslovan odnos, razviti će se u nezaboravno prijateljstvo.

Film je imao budžet od 37.5 milijuna dolara, a uspio ga je čak i više nego udvostručit, te je tako na kraju izašao sa 85 milijuna dolara diljem svijeta.

the upside

Glumci su svi vrlo poznati, pa tako jedan od najpoznatijih je vjerojatno Kevin Hart. Njegove sposobnosti uvijek hvalim, pa ću tako i ovaj put. On je inače step-up komedičar, tako da njemu komedije odlično leže. Samo on ovom filmu pridodaje više od pola humora, koji je za pišat od smijeha. Odlična zabava vas čeka ako se odlučite pogledati ovaj film, a Kevin Hart i Bryan Crayston su jedan od zabavnijih dua koje sam gledao u nekoliko posljednih godina.

Bryan je fascinantno odglumio kvadriplegičara, i u niti jednom trenurku nisam primjetio da je napravio pogrešku poputa pomicanja ruke ili noge. Iznimno mirno je stajao cijeli film, i mislim da mu je to bio jedan od najvećih izazova ovog filma.

Nicole Kidman glumi Phillipovu (Bryan Crayston) glavnu direktoricu. Vrlo je uštogljena te ne pokazuje nikakve emocije. Više od polovice filma je bila poput robota, no to nije loša stvar, jer joj je to bila uloga koju je odlično odradila. S obzirom da je nisam dugo gledao u nekom filmu, i zaboravio sam koliko je dobra glumica.

NAJNOVIJI ČLANCI

Huawei objavio poslovne rezultate za prvi kvartal 2019. godine

U prvom kvartalu ove godine Huawei je ostvario prihod od 26.7 milijardi dolara, a što predstavlja porast od čak 39 posto u odnosu na...

Vino, pjesma i vitezi – noć prije Velike Bitke u Igri Prijestolja

Druga epizoda serije Game of Thrones ponudila je još jednu veliku epizodu ove nedjelje. Posljednji trenutci naših junaka bili su puni „bittersweet“ trenutaka jer...

Huawei P30 – RECENZIJA

 - Huawei P30 SPECIFIKACIJE -  ZASLON 6.1 inča, 1080 x 2340 piksela, OLED ANDROID VERZIJA Android 9.0 (Pie); EMUI 9.1 CPU Octa-core (2x2.6 GHz) PREDNJA KAMERA 32 MP - f/2.0 (wide) STRAŽNJA KAMERA 40...
The Upside
10

KRATKI PREGLED

Kevin Hart je definitivno jedan od najdražih mi glumaca, i kao i u svakom filmu do sada bio je presmiješan. Osim smijanja čeka vas i ponešto drame. Kao tipična drama uvijek ima svoje uspone i padove koji su prikazani na jedan jako zanimljiv način. Ako niste do sada onda ga morate pogledati jer nećete pogriješiti s izborom ovog filma. Uvjerljiv remake i mislim da je dostojan originalu.
Asim Grgić
Asim Grgićhttps://www.tehix.hr
Veliki fan Marvela i igrica.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here