Najavljen je Thor 4, a Taika Waititi se vraća kao redatelj

5,450LIKELajkaj
6,130FOLLOWFOLLOW
35FOLLOWFOLLOW
112SUBSCRIBESUBSCRIBE

Thor 4 je službeno najavljen, a Marvel Studios je još jednom postavio Taiku Waititija za njegovog redatelja i scenarista. Nakon dva osrednja Thor filma, Taika Waititi je preuzeo komandu nad trećim dijelom, koji je bio odličan, što po zaradi, što po kritikama. Iako su Iron Man i Captain America dobili trilogiju, Thor dobiva i četvrti film, o kojem se dugo špekuliralo.

U MCU Thor je zadnji put viđen u filmu Avengers: Endgame, gdje se sa ostatkom Avengersa borio protiv Thanosa i njegove vojske. Na kraju tog filma on se pridruži družini Guardians of the Galaxy te se upute duboko u svemir u potragu za Gamorom. To može puno značiti za njegovo pojavljivanje u filmu Guardians of the Galxy Vol. 3, a isto tako i za Thor 4.

thor 4

Spider-Man: Far From Home je zatvorio fazu 3, a o nadolazećoj fazi 4 ne znamo skoro ništa. To će se sve promijeniti na ovogodišnjem SDCC-u, na kojem se od Marvela očekuje da će otkriti puno toga o sljedećoj fazi, no više o tome možete pročitati ovdje.

Marvel Studios je regrutirao Waititija kako bi se službeno vratio za Thor 4, koji kreće naprijed kao dio sljedeće faze MCU-a. Waititi će režirati i napisati skriptu za Thor 4, preuzimajući više dužnosti nego li je za Ragnarok, kojeg su napisali Eric Pearson, Craig Kyle i Christopher L. Yost. Waititijev drugi projekt, adaptacija Akire za Warner Bros., odgođena je na neodređeno vrijeme.

S obzirom na uspjeh Ragnaroka, ima smisla da Marvel Studios uzme Waititija za redatelja još jednom. Marvel ima specifičan način snimanja i produkcije svojih filmova, stoga je logično da će se držati onih redatelja koji im odgovaraju. Verziju Thora koju je Taika predstavio u Ragnaroku je lik učinila još popularnijim, pa je Marvelu on stvarno potreban kao redatelj.

Još je nejasno hoće li Thor 4 biti prije ili poslije Guardiansa Vol. 3, no to ostaje na Marvelu da nam najavi. Vrlo je moguće da će to napraviti na SDCC-u, kao što će napraviti i za ostatak MCU faze 4.

NAJNOVIJI ČLANCI

The Angry Birds Movie 2 (titl.) – RECENZIJA

Izvorni Angry Birds film iz 2016. godine zamišljao je otok pun ptica koje ne znaju letjeti i kojega zelene svinje teroriziraju - osvajači koji...

Huawei časti korisnike s popustom do 50% za zamjenu oštećenog zaslona

Kako bi ispunio očekivanja svojih korisnika Huawei je predstavio Huawei Cares uslugu koja je dostupna u Hrvatskoj svim postojećim korisnicima određenih Huawei pametnih telefona....

Electronic Arts najavio novi Need for Speed Heat

Electronic Arts kompanija prije svega par dana službeno je najavila novi dio Need for Speed serijala, a zvati će se "Need for Speed Heat"....

Huawei vizija: ovi tehnološki trendovi će do 2025. iz temelja promijeniti svijet

Huawei je objavio novo izvješće o globalnoj viziji industrije Global Industry Vision (GIV) u kojoj su sažeta kompanijska predviđanja o razvoju tehnologije i ključnih...
Asim Grgić
Asim Grgićhttps://www.tehix.hr
Veliki fan Marvela i igrica.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here