fbpx

Najavljen je Thor 4, a Taika Waititi se vraća kao redatelj

5,387FansLike
6,367FollowersFollow
41FollowersFollow
112SubscribersSubscribe

Thor 4 je službeno najavljen, a Marvel Studios je još jednom postavio Taiku Waititija za njegovog redatelja i scenarista. Nakon dva osrednja Thor filma, Taika Waititi je preuzeo komandu nad trećim dijelom, koji je bio odličan, što po zaradi, što po kritikama. Iako su Iron Man i Captain America dobili trilogiju, Thor dobiva i četvrti film, o kojem se dugo špekuliralo.

U MCU Thor je zadnji put viđen u filmu Avengers: Endgame, gdje se sa ostatkom Avengersa borio protiv Thanosa i njegove vojske. Na kraju tog filma on se pridruži družini Guardians of the Galaxy te se upute duboko u svemir u potragu za Gamorom. To može puno značiti za njegovo pojavljivanje u filmu Guardians of the Galxy Vol. 3, a isto tako i za Thor 4.

thor 4

Spider-Man: Far From Home je zatvorio fazu 3, a o nadolazećoj fazi 4 ne znamo skoro ništa. To će se sve promijeniti na ovogodišnjem SDCC-u, na kojem se od Marvela očekuje da će otkriti puno toga o sljedećoj fazi, no više o tome možete pročitati ovdje.

Marvel Studios je regrutirao Waititija kako bi se službeno vratio za Thor 4, koji kreće naprijed kao dio sljedeće faze MCU-a. Waititi će režirati i napisati skriptu za Thor 4, preuzimajući više dužnosti nego li je za Ragnarok, kojeg su napisali Eric Pearson, Craig Kyle i Christopher L. Yost. Waititijev drugi projekt, adaptacija Akire za Warner Bros., odgođena je na neodređeno vrijeme.

S obzirom na uspjeh Ragnaroka, ima smisla da Marvel Studios uzme Waititija za redatelja još jednom. Marvel ima specifičan način snimanja i produkcije svojih filmova, stoga je logično da će se držati onih redatelja koji im odgovaraju. Verziju Thora koju je Taika predstavio u Ragnaroku je lik učinila još popularnijim, pa je Marvelu on stvarno potreban kao redatelj.

Još je nejasno hoće li Thor 4 biti prije ili poslije Guardiansa Vol. 3, no to ostaje na Marvelu da nam najavi. Vrlo je moguće da će to napraviti na SDCC-u, kao što će napraviti i za ostatak MCU faze 4.

NAJNOVIJI ČLANCI

Huawei razvio umjetnu inteligenciju za zaštitu šuma, pomoć slijepima i održivu proizvodnju hrane

Huawei, predvodnik u razvoju ključnih tehnologija poput 5G-a i umjetne inteligencije, usmjeren je na razvoj konkretnih rješenja koja korištenjem naprednih tehnologija mogu...

Huawei isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona u 2019. godini

Huawei Consumer Business Group je objavio kako je do kraja 2019. godine isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona. Snažna prodaja rezultat je predanosti u...

Horizon Zero Dawn možda dolazi na PC?

Prema reportaži Kotakua, Horizon Zero Dawn će biti dostupan na PC-ju krajem 2020. godine. Ako je ova glasina točna, to bi bila prva velika ekskluziva...

Što znamo o Cyberpunk 2077

Jedna on dugo iščekivanih igrica, koja je prikupila brojne nagrade kroz godine, Cyberpunk 2077 izaći će 16. Travnja 2020. i biti će dostupna za...
Asim Grgić
Asim Grgićhttps://www.tehix.hr
Veliki fan Marvela i igrica.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here