Najavljen je Thor 4, a Taika Waititi se vraća kao redatelj

5,405FansLike
6,367FollowersFollow
43FollowersFollow
111SubscribersSubscribe

Thor 4 je službeno najavljen, a Marvel Studios je još jednom postavio Taiku Waititija za njegovog redatelja i scenarista. Nakon dva osrednja Thor filma, Taika Waititi je preuzeo komandu nad trećim dijelom, koji je bio odličan, što po zaradi, što po kritikama. Iako su Iron Man i Captain America dobili trilogiju, Thor dobiva i četvrti film, o kojem se dugo špekuliralo.

U MCU Thor je zadnji put viđen u filmu Avengers: Endgame, gdje se sa ostatkom Avengersa borio protiv Thanosa i njegove vojske. Na kraju tog filma on se pridruži družini Guardians of the Galaxy te se upute duboko u svemir u potragu za Gamorom. To može puno značiti za njegovo pojavljivanje u filmu Guardians of the Galxy Vol. 3, a isto tako i za Thor 4.

thor 4

Spider-Man: Far From Home je zatvorio fazu 3, a o nadolazećoj fazi 4 ne znamo skoro ništa. To će se sve promijeniti na ovogodišnjem SDCC-u, na kojem se od Marvela očekuje da će otkriti puno toga o sljedećoj fazi, no više o tome možete pročitati ovdje.

Marvel Studios je regrutirao Waititija kako bi se službeno vratio za Thor 4, koji kreće naprijed kao dio sljedeće faze MCU-a. Waititi će režirati i napisati skriptu za Thor 4, preuzimajući više dužnosti nego li je za Ragnarok, kojeg su napisali Eric Pearson, Craig Kyle i Christopher L. Yost. Waititijev drugi projekt, adaptacija Akire za Warner Bros., odgođena je na neodređeno vrijeme.

S obzirom na uspjeh Ragnaroka, ima smisla da Marvel Studios uzme Waititija za redatelja još jednom. Marvel ima specifičan način snimanja i produkcije svojih filmova, stoga je logično da će se držati onih redatelja koji im odgovaraju. Verziju Thora koju je Taika predstavio u Ragnaroku je lik učinila još popularnijim, pa je Marvelu on stvarno potreban kao redatelj.

Još je nejasno hoće li Thor 4 biti prije ili poslije Guardiansa Vol. 3, no to ostaje na Marvelu da nam najavi. Vrlo je moguće da će to napraviti na SDCC-u, kao što će napraviti i za ostatak MCU faze 4.

NAJNOVIJI ČLANCI

Holiday in the Wild – RECENZIJA

Žanr: komedija, drama, romantikaGodina: 2019Redatelj: Ernie Barbarash Glavne uloge: Rob Lowe, Kristin Davis, Fezile Mpela, John Owen Lowe Zemlja: SADTrajanje filma: 85 minutaDatum izlaska:...

Microsoft planira novi Xbox koji je jeftiniji, ali i slabiji

Microsoft planira na tržište izbaciti dvije nove Xbox konzole sljedeće generacije za blagdane 2020. godine. Izvori bliski Microsoftu govore kako će druga konzola, pod...

WandaVision nam donosi nove avanture Marvel junaka

Na ovogodišnjem San Diego Comic-Conu, Marvel Studios otkrio je nekoliko nadolazećih serija za streaming uslugu Disney+, uključujući WandaVision. Zvijezde serije, koja stiže...
Asim Grgić
Asim Grgićhttps://www.tehix.hr
Veliki fan Marvela i igrica.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

OBJAVI KOMENTAR