Najavljen je Thor 4, a Taika Waititi se vraća kao redatelj

5,334FansLike
6,413FollowersFollow
46FollowersFollow
71SubscribersSubscribe

Thor 4 je službeno najavljen, a Marvel Studios je još jednom postavio Taiku Waititija za njegovog redatelja i scenarista. Nakon dva osrednja Thor filma, Taika Waititi je preuzeo komandu nad trećim dijelom, koji je bio odličan, što po zaradi, što po kritikama. Iako su Iron Man i Captain America dobili trilogiju, Thor dobiva i četvrti film, o kojem se dugo špekuliralo.

U MCU Thor je zadnji put viđen u filmu Avengers: Endgame, gdje se sa ostatkom Avengersa borio protiv Thanosa i njegove vojske. Na kraju tog filma on se pridruži družini Guardians of the Galaxy te se upute duboko u svemir u potragu za Gamorom. To može puno značiti za njegovo pojavljivanje u filmu Guardians of the Galxy Vol. 3, a isto tako i za Thor 4.

thor 4

Spider-Man: Far From Home je zatvorio fazu 3, a o nadolazećoj fazi 4 ne znamo skoro ništa. To će se sve promijeniti na ovogodišnjem SDCC-u, na kojem se od Marvela očekuje da će otkriti puno toga o sljedećoj fazi, no više o tome možete pročitati ovdje.

Marvel Studios je regrutirao Waititija kako bi se službeno vratio za Thor 4, koji kreće naprijed kao dio sljedeće faze MCU-a. Waititi će režirati i napisati skriptu za Thor 4, preuzimajući više dužnosti nego li je za Ragnarok, kojeg su napisali Eric Pearson, Craig Kyle i Christopher L. Yost. Waititijev drugi projekt, adaptacija Akire za Warner Bros., odgođena je na neodređeno vrijeme.

S obzirom na uspjeh Ragnaroka, ima smisla da Marvel Studios uzme Waititija za redatelja još jednom. Marvel ima specifičan način snimanja i produkcije svojih filmova, stoga je logično da će se držati onih redatelja koji im odgovaraju. Verziju Thora koju je Taika predstavio u Ragnaroku je lik učinila još popularnijim, pa je Marvelu on stvarno potreban kao redatelj.

Još je nejasno hoće li Thor 4 biti prije ili poslije Guardiansa Vol. 3, no to ostaje na Marvelu da nam najavi. Vrlo je moguće da će to napraviti na SDCC-u, kao što će napraviti i za ostatak MCU faze 4.

Asim Grgićhttps://www.tehix.hr
Veliki fan Marvela i igrica.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.