Tom Holland će glumiti u filmu Uncharted koji dolazi krajem 2020.

5,468LIKELajkaj
6,101FOLLOWFOLLOW
34FOLLOWFOLLOW
110SUBSCRIBESUBSCRIBE

Dugoočekivana adaptacija igrice Uncharted iza koje stoji Sony dolazi u kina krajem 2020. godine, točnije 18. prosinca. Tom Holland će glumiti mladog Nathan Drake, da ovo je bila ideja mladog Hollanda. Sony se složio sa njegovom idejom i vizijom kako bi to sve trebalo izgledati i dao mu ulogu. Ono što je isto tako utjecalo na dodjelu uloge jest to što je Sony jako zadovoljan kako ga je publika prihvatila kako novog Spider-Man.

Na čelu filma stoji Dan Trachtenberg, a realizacija i snimanje filma trebalo bi početi krajem ove godine. Velika očekivanja dolaze od strane publike i kritičara. Ovo je jedna od najprodavanijih i jedna od najdražih Franšiza u svijetu gaminga, pa su velika očekivanja i opravdana. Što će se dešavati u narednim mjesecima, koji će nam se još glumci priključiti i hoće li Sony napraviti odličnu adaptaciju igrice saznajte putem naše web stranice i posebne rubrike “Uncharted Film“.

NAJNOVIJI ČLANCI

Rast vrijednosti Huaweija: Skok na BrandZ ljestvici

Huawei je ojačao svoju poziciju na vodećem globalnom indeksu brendova te tako povećao vrijednost svog brenda. BrandZ-ova godišnja studija 100 najvrjednijih globalnih brendova, koju...
Avatar
Gabriel Huđanhttps://www.tehix.org
CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here