Too Hot to Handle – RECENZIJA

5,324FansLike
6,353FollowersFollow
56FollowersFollow
112SubscribersSubscribe

Za sve ljubitelje “reality show-a” na Netflix je stigao “Too Hot to Handle”, kojeg je osmislila Laura Gibson u suradnji s Charliem Bennettom. Show se sastoji od 8 epizoda u kojima prati 10 kandidata iz raznih krajeva svijeta koji su smješteni u luksuznom rezortu Cassa Tauu u Punta Miti u Meksiku. Trajanje showa je 4 tjedna, a kandidati se bore za glavnu nagradu u iznosu od 100 000 američkih dolara. Kandidate u kući prati virtualni asistent “Lana” koja obavještava kandidate o kršenju pravila ili im donosi vijesti o novim zadacima koji su pred njima toga dana. Uz virtualnog asistenta “Lanu”, narator u showu je Desire Burch.

GODINASEZONAPRODUCENTI
2020.1. SEZONAEd Sleeman, Jonno Richards, Leon Wilson,
Viki Kolar
IZVOR: NETFLIX (netflix.com)

Show prati deset kandidata, mladih, zgodnih, slobodnih koji po dolasku u vilu ne znaju koja su pravila u samome showu te tek nakon 12 sati po dolasku saznaju od svog virtualnog asistenta “Lane” da im je zabranjeno bilo što seksualnog karaktera što uključuje poljupce, sex, pa čak i masturbaciju. Za svako kršenje pravila koja im je zadao virtualni asistent kandidatima se oduzima određena količina novca od glavne nagrade ovisno o “težini” prekršaja. Primjerice, za poljubac “Lana” kandidatima oduzima 3000 $, dok su teža kršenja pravila sankcionirana i s većim svotama novca. Kandidati u showu se susreću s raznim radionicama u kojima rade ponajprije na sebi osobno, a u konačnici i na poboljšanju odnosa s mogučim budućim partnerom. Kroz sezonu originalnoj grupi natjecatelja pridana su još četiri koji su se nastavili ravnpravno boriti za glavnu nagradu, ali pravila su se nastavila odnositi i na njih.

Nakon početka i upoznavanja s pravilima kandidati su vrlo brzo počeli razvijati privlačnost jedni između drugih što je dovelo do sve češćeg kršenja pravila, te su producenti odlučili dodijeliti svakome kandidatu sat koji bi davao signal kandidatima kada su ostvarili dublji odnos s kandidatom i kad im je bilo dozvoljeno kršenje previla bez posljedica. On koji su radili na svome odnosu i napredovali brže od ostalih kandidata imali su priliku provesti noć u privatnom apartmanu, ali bez obzira na privatnost i dalje im je bilo zabranjeno kršiti pravila.

IZVOR: NETFLIX (netflix.com)

Oni kandidati koji nisu pokazali bilo kakav napredak, u odnosu na vrijeme kada su došli u show, bilo u promjenama na vlastitim stajalištima ili u odnosu s nekim od kandidata bili su izbačeni iz samog natjecanja.

S obzirom na to da su kandidati svejedno prekršili mnogo pravila i s obzirom da se sama svota glavne nagrade u konačnici prepolovila, producenti su paru s največim brojem prekršaja dali mogučnost da večer prije finala vrate određenu svotu novca koja je kasnije pridodana glavnoj nagradi. Njihov zadatak je bio provesti noć u privatnom apartmanu bez kršenja pravila, a je li im uspjelo saznajte u showu.

Nakon završetka snimanja producenti su kandidatima omogučili još nekoliko dana ostanka u vili kada su pravila prestala vrijediti i kada su se kamere ugasile, kandidatima je naprosto omogučeno da još nekoliko dana uživaju u vili i druženju.

IZVOR: NETFLIX (netflix.com)

Premisa samog showa je da mladi ljudi upoznaju sami sebe i da porade na tome da razviju dublji odnos s trenutnim ili budućim partnerom, te da se on ne zasniva samo na fizičkom izgledu ili spolnom odnosu. Producenti su ovisno o razvoju situacije odlučivali o dolasku novih kandidata, te kako i sami priznaju novčane kazne koje su izricali nisu bile odlučene do trenutka kada su kandidati počeli kršiti pravila. Isto tako još jedna od zanimljivosti u showu je da se poštovala određena količina privatnosti samih kandidata te se kamere nisu nalazile u tuševima, kupaonicama već mikrofoni koji su pratili kandidate krše li pravila ili ne, a samo praćenje se odvijao tako što su “slušali” disanje kandidata i time utvrđivali dolazi li do kršenja pravila ili ne na mjestima gdje nije bilo kamera.

KANDIDATI:

CHLOE VEITCHhttps://www.instagram.com/p/B_NI4PYgO8W/

SHARRON TOWNSENDhttps://www.instagram.com/p/B7jUGV7nPNP/

HALEY CURETONhttps://www.instagram.com/p/B_FfkqiFOhX/

HARRY JOWESEYhttps://www.instagram.com/p/B_GCcKalWpR/

DAVID BIRTWISTLEhttps://www.instagram.com/p/B_P1MORHcLf/

FRANCESCA FARAGOhttps://www.instagram.com/p/B_LOumHpp1H/

MATTHEW SMITHhttps://www.instagram.com/p/B_LOZikBTeq/

RHONDA PAULhttps://www.instagram.com/p/B2Clfm8H13z/

NICOLE O´BRIENhttps://www.instagram.com/p/B9H_NyllgVg/

KELECHI “KELZ” DYKEhttps://www.instagram.com/p/B_SDKiPBTox/

NAJNOVIJI ČLANCI

SEGA najavila svoju novu konzolu!

SEGA najavila svoju novu konzolu! . . . . . #SEGA #TehixHR #Tehix #TehixAdria #Gaming #Tech #News

TOP 5 igara desetljeća

Predstavljamo vam naših top 5 igara koje su obilježile prošlo desetljeće. 5. MJESTO - Spider-Man

Huawei predstavio nove uređaje Y serije – Y5p i Y6p

Huawei nastoji svima približiti digitalni svijet i najnovije mogućnosti tehnologije. Zato su odlučili predstaviti nove Y5p i Y6p pametne telefone koji su...

Samsung predstavlja Odyssey G7 gaming monitor s najzakrivljenijim zaslonom i najboljim performansama u klasi

Tvrtka Samsung Electronics predstavila je inovativni gaming monitor Odyssey G7, koji je prvi put prikazan u Las Vegasu na najvećem sajmu potrošačke...
Too Hot to Handle
7

KRATKI PREGLED

Iako sama nisam ljubitelj ovakvog tipa emisija, smatram da su se ovdje producenti barem potrudili da koliko toliko kandidatima pokažu da nije sve u ispraznosti i u konačnici drago mi je da su kandidati to prihvatili i mnogi od njih iz showa izašli kao bolje osobe kako po sebe tako i prema drugima.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.