Top 5 horor filmova 2019. godine

5,334FansLike
6,413FollowersFollow
46FollowersFollow
55SubscribersSubscribe

Trenutno živimo u zlatnom dobu horor filmova. Ova godina se radi o tome da se osjećamo živima, na koji bolji način to postići nego da vam se sledi krv u žilama? 

Donosimo vam 5 najboljih horor filmova u 2019. godini.


Us

Nakon svog prvog horor hita Get Out, novopečeni režiser Jordan Peele donosi nam svoj drugi film Us koji također izgleda kao zastrašujući triler. Film koji počinje kao obična provala u kuću razvije se u uvrnutu igru umova u kojoj se iza svakog kutka sakrivaju uznemirujuće ideje. Na površini Us se radi o obitelji koju vreba jeziva grupa njihovih dvojnika. 


Midsommar

Jeste li se ikada našli na odmoru koji ste odmah zažalili? Čudni ljudi, bljutava hrana, neudoban smještaj, a sve što možete je osmješkivati se i trpiti sve to dok napokon ne dođete kući? Sada postoji folk-horor priča koja savršeno opisuje tu neudobnost. Ukratko, četiri prijatelja s faksa i jedna djevojka odluče posjetiti misteriozni festival u Švedskoj, duboko u skandinavskoj šumi. Samo ćemo reći da stvari vrlo brzo postaju zastrašujuće, sve ostalo bi uništilo doživljaj.


Ma

Neki glumci su toliko zabavni za gledati da jednostavno možete skrojiti njihov lik i bazirati cijeli film na njihovoj ulozi. To je točno što je Ma za Octaviu Spencer. U ovome jednostavnom horor-triler filmu se radi o grupi tinejdžera koji iskorištavaju tihu ženu iz susjedstva da im ona nabavlja alkohol i organizira zabave u svom podrumu. Uloga Octavie Spencer kao ”majke” ovaj film čini iznadprosječnim filmom sa prosječnom horor pričom.


Tigers Are Not Afraid

Nezaboravna horor-bajka smještena iza devastirajučih ratova kartela u Meksiku. Tigers Are Not Afraid prati grupu siročadi naoružane sa tri magične želje koji bježe od duhova koji ih proganjaju, a i od kartela koji im je ubio roditelje. Režiserka Issa Lopez je stvorila svijet koji podsjeća na rane filmove Guillerma Del Tora, sa njenim vlastitim dodirom magične realnosti. Takva kombinacija stvara jedinstven doživljaj gledateljima koji ovaj film, teško da će zaboraviti.


Ready Or Not

Ovaj pametni, subverzivni i mračno smiješan film koji ugađa svim obožavateljima horor filmova, prati mladenku koja se priključi bogatoj i ekcentričnoj obitelji svog novog muža u njihovoj tradicionalnoj igri. Naravno, ta igra brzo postoje smrtonosna i svako se bori za preživljavanje.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.