TOP 5 igara desetljeća

5,334FansLike
6,413FollowersFollow
46FollowersFollow
55SubscribersSubscribe

Predstavljamo vam naših top 5 igara koje su obilježile prošlo desetljeće.

5. MJESTOSpider-Man

Slika: PlayStation (playstation.com)

Marevlov Spider-Man je igra koja je izašla 2018. godine. Igru je razvio Insomniac Games, a objavio Sony Interactive Entertainment. Kroz igru utjelovljujemo lik Petera Parkera, a glavni negativac je Mister Negative. Igra nas je kupila svojim predivnim prikazom New York Citya i odličnim gameplay tehnikama.


4. MJESTO – Dishonored

Prvu igru u Dishonored serijalu razvio je Arcane Studio, a istu je objavila Bethesda. Kroz misije upoznajemo priču našeg protagonista Corva Attana koji je optužen za ubojstvo carice te zbog toga traži osvetu. Samim misijama možemo pristupiti na više načina koji ovise o igraču, ali i opremi koju posjeduje.


3. MJESTO – The Witcher 3: Wild Hunt

Slika: Bethesda (bethesda.com)

Razvoj igre je započeo 2011. godine i trajao je tri i pol godine. Igru su razvili ljudi iz poljskog studija CD Projekt. Igrači kontroliraju glavnog lika Geralta, lovca na čudovišta odnosno  Witchera. The Witcher 3: Wild Hunt fokusira se na pripovijedanje i igračeve odluke u dijalozima.


2. MJESTO – The Elder Scrolls V: Skyrim

Još jedna od igara na ovoj listi čiji je izdavač Bethesda. Igra je izdana 11. studenog 2011. za sve tadašnje konzole. Skyrim je poznat po detaljno razrađenoj priči i kreaciji likova. Dokaz koliko je ova igra velika nam je da nakon čak 9 godina biva igrana od velikog broja ljudi.


1. MJESTO – Grand Theft Auto V

Slika: Rockstar (rockstar.com)

GTA V igra je otvorenog svijeta koja je izašla 2013. godine samo za PS4 i Xbox 360, a tek kasnije je postala dostupna za nove konzole i PC. Za svoje vrijeme GTA V je bila vrlo napredna igra. Imala je dugu i zanimljivu radnju gdje je igrač mogao igrati s čak tri protagonista. Igra je eksplodirala dolaskom GTA Online.

Lario Kremerhttps://www.tehix.hr/
Veliki ljubitelj assassin's creed franšize.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.