fbpx

Top 5 igrica za android 2019.

5,385FansLike
6,367FollowersFollow
41FollowersFollow
112SubscribersSubscribe

Najbrži i jednostavniji način za izgubiti vrijeme je igrati na našem pametnom telefonu. Neke od igri na ovoj listi se plaćaju, ali ima i besplatnih koje vrijedi proučiti. Donosimo vam TOP 5 igrica za android a izašle su 2019.

5. Vectronom

Vectronom je hipnotična igra o glazbi, geometriji i ritmu. Igra koristi bljeskajuće boje i šaroliki elektronski zvučni zapis dizajniran da vas hipnotizira dok igrate. Svaka se razina mijenja u ritmu glazbe, a igra ocjenjuje koliko dobro kretanje vaše kocke prati ritam. Koliko god igra zvučala jednostavnom, izazov i složenost razina se povećava tijekom napretka u igri. Svaka razina ima svoju temu, uvodeći nove zamke kojima treba ovladati da bi se napredovalo.


4. MONOLISK

MONOLISK je igra uloga u kojoj možete prelaziti razine, a možete ih i sami izgraditi. Igrači sakupljaju karte, opremaju razne avanturiste, istražuju kreacije drugih igrača i grade vlastite razine. Igra kombinira akcijsku igranje uloga s skupljanjem karata na jedinstven način i besplatna je za preuzeti.


3. Graveyard keeper

Igrač preuzima ulogu osobe koju je automobil udario i budi se u srednjovjekovnom selu, gdje ubrzo postaje zadužen za preuređenje groblja. Igrač upravlja vremenskom i energetskom razinom svog karaktera dok čisti, kopa grobove i postavlja nadgrobne spomenike, uzgaja pčele i sudjeluju u društvenim aktivnostima s različitim stanovnicima sela, sve dok zarađuju kako bi proširio svoje groblje. Igra je otvorenog tipa, što omogućuje igraču da poduzima aktivnosti prema potrebi.


2. Oddmar

Igrate kao Oddmar, prognani Viking koji nikada ispunio nade i očekivanja svog ratničkog pretka kojem su vile dodijelile posebne moći. Oddmar dobiva priliku otkupiti se putovanjem na koje polazi. Razina dizajna prilično je linearna, ali igra nikad ne postaje dosadna zahvaljujući dobroj raznolikosti neprijatelja koji odskaču i jedinstvenim preprekama i nekim brzim zagonetkama koje treba riješiti da bi napredovali.


1.  Call of Duty: Mobile

Igra se bazira na deathmatch-ovima između timova po kojima je Call of Duty poznat zajedno s Battle Royale načinom koji je uveden u glavnu franšizu s CoD: Black Ops 4. CoD: Mobile koristi mape za više igrača i obavlja sjajan posao prevodeći brzinu akcije koja CoD čini tako zabavnim i na mobilnu verziju, a igra je besplatna što jedan veliki plus.

NAJNOVIJI ČLANCI

Huawei predstavio HMS Core 4.0

Huawei je predstavio ažurirani HMS Core 4.0 koji će programerima širom svijeta dati mogućnost za još učinkovitiji razvoj i poslovni uspjeh njihovih aplikacija. Integrirajući...

Što je to AI?

Izraz  „umjetna inteligencija“ je tehnologija koja napreduje više nego ikad i postala je ključni dio tehnološke industrije. Nalazimo je u zdravstvu i vojsci; pomaže ljudima...

Huawei razvio umjetnu inteligenciju za zaštitu šuma, pomoć slijepima i održivu proizvodnju hrane

Huawei, predvodnik u razvoju ključnih tehnologija poput 5G-a i umjetne inteligencije, usmjeren je na razvoj konkretnih rješenja koja korištenjem naprednih tehnologija mogu...

Huawei isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona u 2019. godini

Huawei Consumer Business Group je objavio kako je do kraja 2019. godine isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona. Snažna prodaja rezultat je predanosti u...

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here