Top 5 igrica koje su izašle u 2018. godine

5,473LIKELajkaj
4,570FOLLOWFOLLOW
38FOLLOWFOLLOW
109SUBSCRIBESUBSCRIBE

Definitivno 2018. godina je bila gaming godina, toliko dobrih igrica je objavljeno. Stoga naša odluka za TOP 5 igrica nije bila niti malo lagana. Ovo su igrice koje definitivno morate zaigrati, mi vam dajemo priliku da već sada uhvatite neku igricu i na popustu do 70% – TEHIX POPUST!


5. Forza Horizon 4

top 5 igrica

IZDAVAČ: Microsoft
DATUM IZLASKA: 02.10.2018.

U igrici Forze Horizon 4 se utrkujemo kroz sva četiri godišnja doba. Developeri nisu samo napravili lijepu promjenu u vizualnom elementu, nego se s vremenskim uvjetima mijenjaju i karakteristike vožnje. Primjerice, dolaskom zime možete vidjeti veliku razliku u načinu upravljanja. Zimi ima više proklizivanja i preporučljivo je da za tu sezonu koristite zimske gume.


4. Far Cry 5

top 5 igrica

IZDAVAČ: Ubisoft
DATUM IZLASKA: 27.03.2018.

Najnovija petica seli u srce modernog društva – SAD, točnije u imaginarnu regiju u saveznoj državi Montani. Možemo razbijati glavu je li ovo bio dobar potez za franšizu koja se uvijek odvijala na zabačenim lokacijama, ali mnogima od nas Amerika je daleka egzotika pa provjerimo kako je ona iskorištena kao podloga za novu pucačinu.


3. Battlefield V

top 5 igrica

IZDAVAČ: Electronic Arts
DATUM IZLASKA: 20.11.2018.

Ideja za Battlefielda 5 je pun pogodak. Ovo je tisuću i prva igra s radnjom u doba Drugog svjetskog rata, zato hvalimo inicijativu da nas ovaj BF odvede na neka manje poznata ratišta. U igri ćemo posjetiti Norvešku, Nizozemsku i druge zemlje koje nisu bile epicentar presudnih događaja za sukobe u povijesti.


2. Spider-Man

Top 5 igrica

IZDAVAČ: Sony Interactive Entertainment
DATUM IZLASKA: 07.09.2018.

Marvel’s Spider-Man je akcijska avantura s legendarnim superherojem, smještena u jedan djelić New Yorka. Mapa joj je otvorenog tipa, a igra se isključivo u single-playeru. Trajnost igre je oko dvadesetak sati. Igra je dostupna samo na PlayStation 4 konzoli.


1. Red Dead Redemption 2

top 5 igrica

IZDAVAČ: Rockstar Games
DATUM IZLASKA: 26.10.2018.

Svi ste zasigurno znali da ćemo Red Dead Redemption 2 smjestit na prvo mjesto. Gameri sjećate li se te davne 2004. kada ste GTA: San Andreasa poznavali bolje nego svoj džep? Mnogi će igrači danas reći kako je ta igra imala „ono nešto“ što Rockstar više nije uspio ponoviti u novijim GTA serijalima. Ako ste među njima, mislim da bi vam Red Dead Redemption 2 mogao pružiti vrlo sličnu razinu povezanosti s virtualnim svijetom kao i stari San Andreas. Razlog za to leži u fokusiranosti igre na koncept bande kakav u Rockstarovim naslovima nismo vidjeli već 14 godina.

NAJNOVIJI ČLANCI

Huawei objavio poslovne rezultate za prvi kvartal 2019. godine

U prvom kvartalu ove godine Huawei je ostvario prihod od 26.7 milijardi dolara, a što predstavlja porast od čak 39 posto u odnosu na...

Vino, pjesma i vitezi – noć prije Velike Bitke u Igri Prijestolja

Druga epizoda serije Game of Thrones ponudila je još jednu veliku epizodu ove nedjelje. Posljednji trenutci naših junaka bili su puni „bittersweet“ trenutaka jer...

Huawei P30 – RECENZIJA

 - Huawei P30 SPECIFIKACIJE -  ZASLON 6.1 inča, 1080 x 2340 piksela, OLED ANDROID VERZIJA Android 9.0 (Pie); EMUI 9.1 CPU Octa-core (2x2.6 GHz) PREDNJA KAMERA 32 MP - f/2.0 (wide) STRAŽNJA KAMERA 40...
Avatar
Gabriel Huđanhttps://www.tehix.org
CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here