Top 5 mobitela 2018. godine

5,473LIKELajkaj
4,570FOLLOWFOLLOW
38FOLLOWFOLLOW
109SUBSCRIBESUBSCRIBE

Donosimo vam top 5 mobitela koji su zabilježili 2019. godinu. Poredali smo mobitele od najboljeg prema lošijem po temelju našeg osobnog iskustva i testiranja istih mobitela.

1. Huawei Mate 20 PRO

Ovaj uređaj je osvojio prvo mjesto iz razloga jer je donio najviše inovacija. Huawei Mate 20 PRO je 6,4-inčni smartfon. Ima jako dobro osmišljenom dizajnu, a i zakrivljeni zaslon ima svoj estetski doprinos, kao i vrlo tanak okvir kućišta.


2. Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9 bi definitivno da nema Huaweia zauzeo prvo mjesto, no zbog toliko novosti koje je Huawei u svom jesenskom modelu donio, jednostavno ga moramo staviti na drugo mjesto. Jasno je da Note serija zbog svoje olovke nema konkurenciju, no ako izađemo iz tog okvira i uređaj promatramo kao cjelinu, po mnogim poljima gubi od Mate 20 Pro.


3. Samsung Galaxy S9 Plus

Galaxy S9 Plus je definitivno zaslužio drugo mjesto ali i treće mjesto nije loše. Iako je bio u uskom nadmetanju sa svojim rođakom Note 9, sitnice su utjecale na finalni poredak Galaxy modela prema Note modelu.


4. iPhone XS MAX

iPhone bi u nekom drugom svemiru zauzeo drugo, ili možda čak prvo mjesto, jer se radi o zaista nevjerojatnom komadu hardvera, koji predstavlja sam vrh tehnologije i dizajna, no zbog neopravdano visoke cijene, kao i nekih drugih detalja uzrokovanih tvrdokornom Appleovom diktaturom, dobro je prošao i s četvrtim.


5. Xiaomi Mi Mix 3

Ovaj uređaj se na našoj listi našao zbog hrabrosti kojom pokazuje da se zaslon od ruba do ruba može napraviti i bez zuba kao na mnogim drugim uređajima. Zbog ovoga definitivno odnosi nagradu i za dizajn godine. Mi Mix 3 kliznim mehanizmom rješava problem prednje kamere, te daje i više prostora zaslonu, a zahvaljujući neodimijskim magnetima izuzetno čvrsto stoji u otvorenom i zatvorenom položaju.

NAJNOVIJI ČLANCI

Huawei objavio poslovne rezultate za prvi kvartal 2019. godine

U prvom kvartalu ove godine Huawei je ostvario prihod od 26.7 milijardi dolara, a što predstavlja porast od čak 39 posto u odnosu na...

Vino, pjesma i vitezi – noć prije Velike Bitke u Igri Prijestolja

Druga epizoda serije Game of Thrones ponudila je još jednu veliku epizodu ove nedjelje. Posljednji trenutci naših junaka bili su puni „bittersweet“ trenutaka jer...

Huawei P30 – RECENZIJA

 - Huawei P30 SPECIFIKACIJE -  ZASLON 6.1 inča, 1080 x 2340 piksela, OLED ANDROID VERZIJA Android 9.0 (Pie); EMUI 9.1 CPU Octa-core (2x2.6 GHz) PREDNJA KAMERA 32 MP - f/2.0 (wide) STRAŽNJA KAMERA 40...
Avatar
Gabriel Huđanhttps://www.tehix.org
CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here