Toy Story 4 – RECENZIJA

5,457LIKELajkaj
6,101FOLLOWFOLLOW
34FOLLOWFOLLOW
112SUBSCRIBESUBSCRIBE

Priča se nastavlja i igračke se još jednom vraćaju na veliku avanturu u Pixarovom animirnom filmu Toy Story 4. Woody i ekipa sada imaju novog klinca, točnije klinku, po imenu Bonnie. Ona sada kreće u prvi razred, a neočekivani gost će im priuštiti nezaboravnu pustolovinu!

toy story 4 recenzija

Žanr: animacija, avantura, komedija
Godina: 2019.
Redatelj: Josh Cooley
Producenti: Jonas Rivera, Mark Nielsen
Glavne uloge (glasovi): Krešimir Mikić, Ranko Zidarić, Barbara Prpić, Zora Zidarić, Živko Anočić, Marko Cindrić, Domagoj Janković, Enes Vejzović
Zemlja: SAD
Trajanje filma: 100 minuta
Datum izlaska: 21. lipnja 2019.
U kinima od: 20. lipnja 2019.

Priča se veže na sami završetak trećeg dijela u kojem Andy daje sve svoje igračke maloj curici po imenu Bonnie. Prvog dana u školi Bonnie od smeća napravi malog vilička koji čudesno oživi jer ga ona smatra svojom novom igračkom. Družba igračaka zatim kreće na veliko putovanje sa Bonnie i njezinim roditeljima na kojemu ih čekaju velika pozitivna i negativna iznenađenja.

Pixar se zaista potrudio oko priče i to se vidi, no mogli su možda malo bolje to sprovesti u djelo. Iskreno bih volio da su ubacili više scena u kojima bi se gledatelji mogli povezati sa svojim junacima iz djetinjstva. Ako ovo stvarno jest kraj Toy Story franšize, mnogim fanovima će biti žao što im to nije bilo omogućeno, već se slijepo pratila priča. Sve u svemu priča je dobra.

toy story 4 recenzija

Vizualno crtić izgleda predivno, a s obzirom na tehnologiju kojom Pixar raspolaže, nismo mogli ni očekivati ništa manje. Nisam primjetio nikakve greške u animaciji kao ni u animaciji pokreta igračaka i ljudi. Vidi se ogroman Pixarov napredak od prvog dijela, no davno je bila 1995. kada je prvi Toy Story izašao.

Glazba je bila razigrana i vesela baš kako priliči jednom crtiću. Pjesme su bile najlošiji dio u crtiću, ali to je samo zbog prijevoda na hrvatski koji nije dobro pristajao ritmu pjesme. Po mom mišljenju pjesme su bolje u originalu na engleskom, jer se prevodom na hrvatski nekada izgubi smisao nekih riječi.

NAJNOVIJI ČLANCI

Potvrđena dva nastavka na film Halloween (2018)

Iako smo svi mislili da je Halloween završio prošle godine izravnim nastavkom na film iz 1978. godine, prevarili smo se. Universal je prije par...

Cats dolazi na velike ekrane sa zvjezdanom glumačkom postavom

U kina diljem svijeta dolazi jedan od najboljih Broadway mjuzikala Andrewja Lloyda Webbera – Cats. Voljeni mjuzikl režira Tom Hooper, dobitnik Oscara koji je...

The Diamond Casino & Resort je novi GTA Online update! Kockanje i nove misije stižu 23.07.

GTA je vani već šest godina, a i dalje je jedna od najigranijih igrica na tržištu. Tako velika popularnost je definitivno radi konstantnog sadržaja...
Toy Story 4
8

KRATKI PREGLED

Vizualno i pričom predivan crtić koji će djeci zasigurno izmamiti osmjehe na lice. Možda nije ono što su fanovi očekivali, više emocija i povezivanja s likovima iz djetinjstva, ali definitivno nije razočaravajući nastavak. Smiješan i zabavan crtić, stoga vam je zabava zagarantirana!
Asim Grgić
Asim Grgićhttps://www.tehix.hr
Veliki fan Marvela i igrica.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here