Trust GXT 845 Tural – RECENZIJA

5,334FansLike
6,413FollowersFollow
46FollowersFollow
56SubscribersSubscribe

Na recenziju nam je stigao i jedan kvalitetan GXT 845 Tural gaming combo iz Trusta koji distribuira tvrtka Logista d.o.o. Riječ je o vrlo kvalitetnom proizvodu o kojem više možete saznati u nastavku.


PAKIRANJE I POPRATNI PAKET

Combo stiže u prepoznatljivom pakiranju za Trust. Na prednjoj strani jasno možemo vidjeti sam izgled miša i tipkovnice koji dolaze u pakiranju. U kutu vidimo i neke od specifikacija koje Trust ističe. Na pozadini kutije nalaze se detaljnije specifikacije i poboljšani grafički prikaz proizvoda. Unutar pakiranja dobivamo još i Trust Gaming naljepnicu .


TIPKOVNICA

SPECIFIKACIJE

Riječ je membranskoj tipkovnici pune veličine što me je odmah razveselilo. Tipkovnica posjeduje 12 multimedijskih tipki odnosno tipke od F1 do F12 koje u kombinaciji s FN čine iste. Tu je vrlo važan i anti-ghosting koji omogućuje pritisak do 8 tipki istovremeno, a i lijepi dodatak jest takozvani game mode odnosno mogućnost isključivanja Windows tipke. Tipkovnica kao i miš kompatibilni su i sa konzolama trenutne generacije


DIZAJN

Tipkovnica je izrađena od aluminija na gornjem odnosno plastike na donjem dijelu. Tipke su vrlo kvalitetne te je klik vrlo ugodan. Na podnožju se nalaze gumirani dijelovi koji služe protiv klizanja. Isti se nalaze i na nožicama za promjenu visine kojih imamo čak dva para što znači više mogućnosti prilagodbe. Kako je riječ o gamerskom proizvodu, LED osvjetljenje je neizostavno, a ovdje ga imamo u čak tri različita moda rada odnosno tri spektra prelijevanja boja.


MIŠ

SPECIFIKACIJE

Miš posjeduje optički senzor kojemu možete mijenjati DPI pomoću tipke ispod kotačića. DPI se kreće do 1000 pa do 3200. Uz standardne tipke kao što su lijevi i desni klik, kotačić itd. tu su i dvije bočne tipke koje su se smjestile s lijeve strane miša.


DIZAJN

Trust miš zbog svojih materijala i dizajna pomalo podsjeća na robote iz dragih nam Transformera. Riječ je ponovo o aluminiju i tvrdo kuhanoj plastici. LED osvjetljenje je prisutno no ono nije RGB odnosno nije podesivo. LED osvjetljenje sastoji se od 7 boja koje se same mijenjaju.


ZAKLJUČAK

Nakon dužeg druženja s ovim setom i testiranja istoga kroz igranje igara, ali i kroz neke obične računalne poslove došli smo do zaključka kako je ovo odličan proizvod za jednog prosječnog gamera. Zbog toga, ali i svoje kvalitete i mogućnosti zaslužio je naše Best Buy priznanje.

  • Cijena
  • Dizajn
  • Kvaliteta izrade
  • Senzor na mišu
Antonio Grgurićhttp://www.tehix.hr
Ljubitelj RPG igara i GTA serijala. Veliki zaljubljenik u hardver!

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.