fbpx

Twitch Prime nam sada dolazi sa godinu dana beplatnom Nintendo Switch Online uslugom

5,417FansLike
6,367FollowersFollow
38FollowersFollow
112SubscribersSubscribe

Stranica sa uslugama streamanja će davati uslugu u dva koraka: prvo pretplatnici plaćaju tromjesečno članstvo i u to vrijeme imaju Switch usluge. Onda nakon 90 dana mogu doći po ostalih 9 mjeseci usluge. Takvim postupkom najvjerojatnije je Twitch htio sprječiti da netko ne uplati pretplatu na samo mjesec dana i tako dobije cijelu godinu besplatno Switch usluge.

Nintendo Switch usluga je inače oko 20 dolara za godinu, dokle Twitch Prime kao dio Amazon Primea dođe oko 13 dolara mjesečno ili 120 dolara godišnje.

Ako se pitate što je sa onima koji već imaju Nintendo Switch Online usluge, to je za njih pravi no-brainer jer će im se nadodati godinu dana besplatno.

Za Vas koji ne znate što je Nintendo Switch Online, to je online usluga igranja Nintendo igrica, čuvanja podataka na oblaku te najbolja stvar od svega, pristup klasičnim NES igricama i eksluzivnim naslovima poput Tetris 99.

Prema Twitchu, Prime pretplatnici imaju do 28. rujna 2019. da iskoriste ovu posebnu prigodu za prvo tromjesečje, a nakon toga do 28, siječnja 2020., kako bi dobili ostalih 9 mjeseci. U slučaju da korisnici ne produže pretplatu bit će primorani platiti 8 dolara za ta 3 mjeseca.

Za sve zaljubljenike u streamanje igrica i dobre provode za starim NES igricama ovo je odlična prigoda, da nas lansira nazad u djetinjstvo ili da nas uvede u pravo hc gejmanje.

NAJNOVIJI ČLANCI

Agilno je riječ godine u poslovnom svijetu

Sve više kompanija svjedoči pozitivnom utjecaju metodologije koja se najprije pojavila u IT industriji, a sudionici Digital Shapers konferencije moći će...

Originalna postava filma Ghostbusters se vraća u novom nastavku

Originalna postava Ghostbusters-a se vraća u novom nastavku.

Call of Duty: Modern Warfare dobio nove mape i novi game mod

Call of Duty: Modern Warfare, reboot istoimene igre iz 2007. godine  izašao je prije dva tjedna, a Infinity Ward već izbacuje nove mape za...
Avatar
Mario Jerinićhttp://www.tehix.org
Ljubitelj Marvela i DC-a, generalni ljubitelj dobrih filmova neovisno o žanru i obozavatelj krimi serija.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here