VIŠE

  Uber ovog Božića donacijom podržava aktivnosti Zaklade Ana Rukavina

  5,334FansLike
  6,413FollowersFollow
  46FollowersFollow
  253SubscribersSubscribe
  • Uber poziva korisnike da vozačima ostave napojnicu i tako sudjeluju u Uberovom tjednu darivanja
  • Uber će Zakladi Ana Rukavina donirati iznos jednak onome kojeg od 22. do 27. prosinca putem napojnica dobiju partneri vozači u svim destinacijama u kojima je Uber prisutan

  Tijekom Božićnog tjedna, Uber poziva korisnike u cijeloj Hrvatskoj da zajedno obilježe ovaj tjedan darivanja i vozačima zahvale davanjem napojnice, a kompanija će jednak iznos donirati Zakladi Ana Rukavina. U finalni iznos Uberove donacije ubrajaju se iznosi svih napojnica koje će korisnici ostaviti vozačima od 22. do 27. prosinca.

  Blagdanski tjedan idealno je vrijeme za darivanje onih koji cijelu godinu nesebično pomažu svima kojima je pomoć najpotrebnija. Uber zato poziva korisnike da nagrade vozače, a kompanija će iznos jednak napojnicama donirati Zakladi Ana Rukavina.

  „Na kraju ove izazovne godine želimo nastaviti s pružanjem podrške lokalnoj zajednici u Hrvatskoj. Ovog ćemo Božića donacijom Zakladi Ana Rukavina podržati njihove aktivnosti, istovremeno potičući korisnike da nagrađuju vozače. Vjerujemo da će mnogi naši korisnici prepoznati važnost ove akcije i pridružiti nam se“, istaknula je Giovanna D’Esposito, generalna direktorica Ubera za južnu Europu.

  Kako dati napojnicu?

  Po završetku vožnje, Uber traži od korisnika da ocijene svojeg vozača, nakon čega im se otvara mogućnost davanja napojnice. Korisnici mogu ostaviti neki od predloženih iznosa ili samostalno odrediti iznos kojim žele zahvaliti vozaču, a Uber će jednak iznos donirati Zakladi Ana Rukavina.

  Sigurnost na prvom mjestu

  Sigurnost je i dalje Uberov glavni prioritet. Kako bi dodatno ojačali sigurnost vozača i korisnika tijekom vožnje, vozačima u Hrvatskoj dijele higijenske komplete u partnerstvu s Unileverom. Uz to, kako bi zajamčili odgovorno i sigurno korištenje usluga u svakom trenutku Uber je svoje napore usmjerio i na implementaciju procesa i tehnoloških rješenja u stvarnom vremenu. Među njima je i alat za prepoznavanje objekata koji Uber aplikaciji omogućuje da utvrdi nose li vozači masku prije početka vožnje, a uveden je i kontrolni popis unutar aplikacije putem kojeg vozači i korisnici mogu potvrditi da poštuju sve sigurnosne mjere prije spajanja na platformu.

  PRIDRUŽITE SE TEHIX DISCORDU

  Avatar
  Gabriel Huđanhttps://www.tehix.hr
  CEO & Founder Tehix Adria grupe. Ljubitelj starih igrica, svih filmskih žanrova i kriminalističkih serija.
  Subscribe
  Notify of
  guest

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments