Yesterday – RECENZIJA

5,440LIKELajkaj
6,104FOLLOWFOLLOW
33FOLLOWFOLLOW
112SUBSCRIBESUBSCRIBE

Yesterday je film Universal Picturesa o ne baš uspješnom muzičaru kojemu će se život promijeniti nakon jedne čudne noći. Nije mogao niti sanjati o onome što će mu se dogoditi i kakva prilika će mu se pružiti.

Yesterday recenzija tehix

Žanr: komedija, fantazija, muzički
Godina: 2019.
Redatelj: Danny Boyle
Producenti: Tim Bevan, Eric Fellner, Bernie Bellew, Matthew James Wilkinson, Richard Curtis, Danny Boyle
Glavne uloge: Himesh Patel, Lily James, Ed Sheeran, Kate McKinnon, Joel Fry
Zemlja: SAD
Trajanje filma: 116 minuta
Datum izlaska: 28. lipnja 2019.
U kinima od: 27. lipnja 2019.

Priča sa fantastičnom i originalnom idejom, ali i problemom u segmentu izvedbe same priče. Mogao se pojačati intezitet događaja u priči jer se na trenutke činilo prazno. Film nije bio dosadan, ali smatram da je mogao puno više zablistati da se malo više potrudilo oko priče.

Humora nije nedostajalo u filmu te je pretežito bio dobar i zabavan humor. Najsmješniji lik mi je bio Rocky (Joel Fry) koji je nespretan te dok ga gledate imate osjećaj da je mislima na sedmom nebu. Također me nasmijao i Jack (Himesh Patel), svojim ekspresijama lica, koje su stalno bile kao da mu ništa nije jasno.

Yesterday recenzija tehix

Himesh Patel je utjelovio Jacka Malika, neuspješnog muzičara koji vrlo ubrzo postane najpoželjniji glazbenik na svijetu. Dosta solidan u svojim pjevačkim izvedbama, na par trenutaka mi se nije svidila boja vokala, ali većinom je bio dobar. Uloga mu odlično pristaje te je bio jednako dobar u glumačkom segmentu.

Lily James poznatija u filmu kao Ellie, mi je novo i nepoznatno lice te mogu reći da me je pozitivno iznenadila. Jako simpatična odmah na prvu, a kasnije što je duže gledate sve više uživate u glumi. Svog lika je odradila savršeno i nemam nikakvih primjedbi.

Joel Fry u ulozi Rockyja jako dobar te također, kao i Lily, za mene novo lice u svijetu filma. Izrazito smiješan i definitivno bih ga volio vidjeti u još nekim komedijama.

NAJNOVIJI ČLANCI

Huawei omogućuje održiv razvoj digitalne ekonomije u Aziji

Huawei posluje u skladu s načelima otvorenosti, inoviranja, suradnje i dijeljenog uspjeha, i odlučan je u namjeri da svim pojedincima, kućanstvima i organizacijama pruži...

Huawei razvio Super Uplink tehnologiju za još veću brzinu i nižu latenciju 5G mreže

Super Uplink tehnologia povećava performanse od 20% do 60% za promet uzlazne veze u 5G mreži dok se stopa za korisnike povećava dva do...
Yesterday
7

KRATKI PREGLED

Dobar film sa jako originalnom idejom koju do sada nismo imali prilike vidjeti u filmovima. Priča se u ponekim dijelovima čini prestatičnom i pomalo dosadnom. Himesh Patel solidnih pjevačkih sposobnosti te je na dobar način otpjevao jedne od najvećih hitova svih vremena.
Asim Grgić
Asim Grgićhttps://www.tehix.hr
Veliki fan Marvela i igrica.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here