Mogući nastavci crtića Zootopia?

5,468LIKELajkaj
6,101FOLLOWFOLLOW
34FOLLOWFOLLOW
110SUBSCRIBESUBSCRIBE

Prošlo je skoro 3 godine otkako smo u kinima gledali Disneyev hit crtić Zootopia, a sada saznajemo da su u čak dva nastavka u produkciji. Zootopia je osvojila nagrade za najbolji animirani film, na oskaru i zlatnom globusu, a njihov box office je dokazao da su to i zaslužili. Prikupili su preko 1 milijarde dolara diljem svijeta, što nije puno iza Frozen, Disneyevog najvećeg hita kada pričamo o crtićima.

zootopia

Glumac Tommy Lister nam je otkrio da Disney trenutno radi na još dva nastavka Zootopia. Tommy je u prvom crtiću (na engleskom) dao glas maloj lisici, pomoćniku lisici Nicku. Evo što je rekao kada su ga pitali o mogućim Zootopia nastavcima.

“Sa sigurnošću vam mogu reći da radim na još jednoj Zootopiji s Disneyjem. Radimo ih tri. Bilo je tri Madagascara. E pa mi ćemo ih zamijeniti. Mi smo najveći film koji Disney proizvodi. Posljednji je imao budžet od 240 milijuna dolara. Ovaj kako čujem imati će 300 milijuna dolara. To je ono što spada pod proračun, a ne oglašavanje. Ali film je zaradio 2,6 milijardi dolara, s prodajom robe i kroz kino blagajne. “

Osim ako Disney nije svih ovih godina potiho radio na nastavku, mogla bi proći koja godina prije nego li vidimo nastavak. S obzirom da žele napraviti apsolutni hit i “zaprijetiti” drugim crtićima, ne bih se čudio da stvarno jesu radili u sjeni kako bi izbacili nešto od čega bi nam dah zastao. Disney ima otvorene datume za neke crtiće u studenom 2020. i 2021., no to se čini prerano za mogući Zootopia nastavak.

Mislim da je dobro da nisu odmah nakon godinu, dvije krenuli sa izradom i izbacivanjem nastavaka, s obzirom koliki je hit ovaj crtani bio. Potrebno je jako puno vremena da se animacije naprave i još uzevši u obzir da oni žele da to bude na jednom novom levelu, zasigurno će im trebati dosta vremena. Ove godine ćemo imati priliku pogledati Frozen 2,  što je nastavak prvog dijela iz 2013. Trebalo im je čak 6 godina da naprave nastavak, pa možemo očekivati nešto slično da se dogodi i sa nastavkom Zootopia 2.

NAJNOVIJI ČLANCI

Rast vrijednosti Huaweija: Skok na BrandZ ljestvici

Huawei je ojačao svoju poziciju na vodećem globalnom indeksu brendova te tako povećao vrijednost svog brenda. BrandZ-ova godišnja studija 100 najvrjednijih globalnih brendova, koju...
Asim Grgić
Asim Grgićhttps://www.tehix.hr
Veliki fan Marvela i igrica.

ČLANCI KOJI VAS MOGU ZANIMATI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here